Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران درباره اجرای نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک در کشور پیشرفت این طرح در برخی شهرستان‌ها را تا 80 درصد ذکر کرد.
به گزارش آریا و به نقل از وبدا، دکتر محمد مهدی ناصحی گفت: امروز جلسه‌ای با حضور معاون درمان وزارت بهداشت و روسا، معاونین درمان و مسئولان آی تی دانشگاه‌های علوم پزشکی، برای بررسی مشکلات موانع و پیشرفت‌هایی که دانشگاه‌ها در حوزه استان تهران داشتند، در محل سازمان بیمه سلامت برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خوشبختانه کار‌های خوبی با توجه به مشکلاتی که در دوران کرونا و تبعات ناشی از آن وجود داشت، در دانشگاه‌ها صورت گرفته و امید است که با انسجام بیشتر و راهکار‌هایی که در این جلسه ارائه شد، سریع‌تر به جمع بندی نهایی و نتیجه عملیاتی برسند.
وی افزود: قرارگاهی از دانشگاه‌های علوم پزشکی حوزه تهران و آی تی دانشگاه و وزارتخانه تشکیل شد که روزانه با یکدیگر جلسه خواهند داشت، جلسه جمع بندی نیز برای روز چهارشنبه خواهد بود تا روند بررسی شود. پیشنهاد‌هایی نیز مطرح شد. با توجه به اینکه در کلانشهر‌ها نسخه نویسی با کندی مواجه است و پیشرفت خیلی خوبی نداشته، اما سایر شهرستان‌های استان‌ها پیشرفت بالای 80 درصد است و تهران، اصفهان، مشهد و کرج از شهر‌هایی هستند که مشکلات نسخه نویسی داشتند و بخشی از آن مشکلات پذیرفتنی است، براین اساس برای آن‌ها نسخه‌ای پیشنهاد شده و برای سایر استان‌هایی که پیشرفت خوبی داشتند تا 90 درصد خواهد رسید و تصور می‌کنیم که مابقی آن را اگر اجازه‌ای از قانونگذار اخذ شود، آن 10 درصد را برای پزشکان، موسسات و بیمارستان‌هایی که مشکل جدی دارند تا مدت حداکثر شش ماهه داشته باشیم تا تمام کدینگ ها، اصالت دارو و یکپارچگی سامانه‌ها انجام شود و مشکلات برای گیرندگان و ارائه دهندگان خدمت به حداقل برسد و با این روش، نسخه نویسی بدون عارضه‌ای را در کل کشور اجرا کنیم.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران تصریح کرد: آمادگی بیمه سلامت و وزارت بهداشت و روند کاری که تاکنون انجام داده اند، قابل قبول بوده، اما حجم کار سنگین است و موانع زیرساختی و نرم افزاری در بسیاری از سازمان‌ها و اداراتی که باید این وظیفه را انجام دهند، مانند صدا و سیما، نیرو‌های مسلح، وزارت نفت، وجود دارد، این سازمان‌ها باید نسخه نویسی را انجام دهند، اما تاکنون توفیقی در این زمینه نداشتند. صحبت وزارت بهداشت این است که آن موسسات دچار مشکل نشوند وگرنه سازمان بیمه سلامت از جمله دستگاه‌هایی است که زیرمجموعه وزارت بهداشت بوده و پیشرفت مناسبی را در زمینه نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک در کشور داشته است. امید است با پیشنهاد منطقی که انجام می‌شود، ضمن اجرای نسخه نویسی و رعایت قانون، حداقل‌هایی نیز وضع شود تا مردم دچار مشکل نشوند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: نسخه نویسی الکترونیک سازمان بیمه سلامت وزارت بهداشت نسخه نویسی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۰۵۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۸۰ درصدی پایگاه فوریت‌های پزشکی بکتاش

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، دکتر روستا با بیان اینکه پایگاه خیر ساز اورژانس و فوریت‌های پزشکی بکتاش میاندوآب آماده افتتاح می‌شود، اظهار کرد: این پایگاه با مشارکت خیرین و هماهنگی شورای خیرین سلامت میاندوآب در حال احداث بوده و هم اکنون از پیشرفت ۸۰ درصدی برخوردار است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب افزود: با تلاش شبانه‌روزی و اقدامات انجام‌گرفته، پایگاه خیر ساز اورژانس و فوریت‌های پزشکی بکتاش آماده افتتاح و بهره‌برداری خواهد شد.

وی گفت: احداث پایگاه خیر ساز اورژانس و فوریت‌های پزشکی بکتاش یکی از اهداف کوتاه‌مدت مدیریت دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب است.

روستا تصریح کرد: در راستای توسعه اعتلای حوزه سلامت شهر بکتاش و بعد از ایجاد دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب، پروژه احداث پایگاه خیر ساز اورژانس بکتاش با شتاب روزافزون در حال پیشرفت است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی میاندوآب با بیان اینکه پیش‌ازاین شاهد با افتتاح پایگاه‌های اورژانس خیر ساز للکلو، سوگلی تپه و ممدل در این شهرستان بوده‌ایم، اظهار کرد: پایگاه خیر ساز اورژانس و فوریت‌های پزشکی بکتاش چهارمین پایگاه اورژانس خیر ساز میاندوآب است.

افتتاح پایگاه خیر ساز اورژانس و فوریت‌های پزشکی بکتاش سبب می‌شود تا میاندوآب از این بابت در جمع برترین‌های کشور در احداث پایگاه‌های خیر ساز اورژانس کشور قرار بگیرد.

اخیراً نیز مدیر سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت و رئیس اداره خیرین سلامت استان از پایگاه خیر ساز اورژانس و فوریت‌های پزشکی بکتاش میاندوآب بازدید کردند.

شهرستان میاندوآب، شهری با حدود ۳۰۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی و کریدور شمال غرب کشور بوده و پل ارتباطی بین استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان و زنجان به شمار می‌رود و از جایگاه بسیار مهمی در منطقه برخوردار است.

در سال ۱۴۰۰ بر اساس مصوبه دولت دو بخش مرحمت‌آباد و باروق با تفکیک از شهرستان میاندوآب به شهرستان‌های چهاربرج و باروق ارتقا یافتند.

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود
  • اجرای ۱۸۰ برنامه شاخص هفته بسیج در شاهرود پیش‌بینی شد
  • پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی عملیات اصلاح شبکه آبرسانی در گنبد کاووس
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی به شهر جوانرود
  • برخورداری ۹۳ درصدی روستاهای شهرستان آزادشهر از طرح هادی
  • ببینید | پیشرفت بیش از ۶۰ درصدی سریال سلمان فارسی
  • پیشرفت ۹۵درصدی پروژه آبرسانی به جوانرود باهدف کاهش تنش آبی این شهرستان
  • پیشرفت بیش از ۶۰ درصدی سریال سلمان فارسی
  • پیشرفت ۷۶ درصدی سد دیورش در شهرستان رودبار
  • پیشرفت ۸۰ درصدی پایگاه فوریت‌های پزشکی بکتاش