Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@11:31:45 GMT

تشکیل قرارگاه هماهنگی در اجرای نسخه نویسی الکترونیک

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۳۲۶۷۱

تشکیل قرارگاه هماهنگی در اجرای نسخه نویسی الکترونیک

به گزارش خبرگزاری مهر، قاسم جان بابایی، اقدامات سازمان بیمه سلامت در جهت نسخه نویسی الکترونیک را مثبت ارزیابی کرد و افزود: اقدامات خوبی در زمینه نسخه نویسی الکترونیک انجام شده است ولی عقب ماندگی در دانشگاه‌ها به دلیل شیوع بیماری کرونا ایجاد شد که باید با رفع موانع و سرعت در کارها خود را به این برنامه برسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: پیشنهاد ما این است که برای سرعت در کار جریمه‌ها لغو و به خصوص در تهران قرارگاهی ایجاد شود که اقدامات بهتر انجام شود.

جان بابایی گفت: دانشگاه‌ها از نظر فنی نسبت به قبل وضعیت بهتری دارند، ولی برخی مسائل زیر ساختی و هماهنگی بین سازمان بیمه گر و وزارت بهداشت در بحث استفاده از پنل وجود دارد که در حال رفع آن هستیم.

وی تاکید کرد: مسلماً در اجرای چنین برنامه‌هایی نواقصی وجود دارد که بخشی فنی و بخشی به هماهنگی سازمان‌های مربوطه در اجرای این طرح مربوط می‌شود که به مرور باید رفع و اصلاح شود.

جان بابایی گفت: باید توجه داشت که موفقیت اجرای چنین برنامه‌ای به همراهی مردم و تمام ارکان نظام سلامت از جمله سازمان‌های بیمه گر، وزارت بهداشت، سازمان نظام پزشکی و ارائه دهندگان خدمت نیاز دارد و هر کدام همانند حلقه زنجیری هستند که بدون وجود تنها یک حلقه این طرح با مشکل مواجه خواهد شد به همین دلیل از آنجایی که این موضوع یک تکلیف قانونی است همه موظف به اجرای آن هستیم.

معاون درمان وزارت بهداشت افزود: در صورتی که افراد از مزایای اجرای این طرح به درستی مطلع شوند خود راغب به اجرای آن خواهند بود چرا که این برنامه علاوه بر مدیریت صحیح منابع از بسیاری از سوءاستفاده‌ها در حوزه سلامت جلوگیری کرده و باعث می‌شود که در نهایت با تشکیل پرونده الکترونیک سلامت برنامه ریزی درستی بر اقدامات داشته باشیم‌.

کد خبر 5378954

منبع: مهر

کلیدواژه: قاسم جان بابایی نسخه الکترونیک سازمان بیمه سلامت ویروس کرونا واکسن کرونا کووید 19 آمار کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی واکسیناسیون جامعه پرستاری واکسن روز پرستار نسخه الکترونیک نسخه نویسی الکترونیک سویه اومیکرون کرونا فشار خون دیابت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۲۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۰۰۰ میلیارد پروژه عمرانی در روستاهای یزد

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد با اشاره به افزایش اعتبارات روستاهای یزد در دولت سیزدهم از اجرای ۱۰۰۰ میلیارد پروژه عمرانی در روستاهای یزد خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محمدجواد ابوالحسینی بعد از ظهر امروز در نشست با اعضای شواری اسلامی شهر و روستاهای مهریز با اشاره به اینکه توجه به نقش شوراها در اداره و مدیریت شهرها و روستاها از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است اظهار داشت: اینکه در ایران مدیریت شهرها و روستاها به شوراهایی سپرده شده که اعضای آن به صورت مستقیم توسط مردم انتخاب می‌شوند، نشان‌ دهنده توجه ویژه و خاص جمهوری اسلامی ایران به نقش‌آفرینی مردم در مدیریت امور خود است.

وی تصریح کرد: قطعا با توجه به شرح وظایفی که در قانون اساسی کشور در نظر گرفته شده، شوراهای اسلامی شهر و روستا نقش بسیار مهم و کلیدی در فعالیت‌های عمرانی و همچنین تامین امنیت اجتماعی منطقه خود دارند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد یکی از اولویت‌های اصلی استان یزد را توسعه متوازن دانست و تصریح کرد: سال گذشته مجموع اعتبارات روستاهای استان یزد از محل ارزش افزوده و سایر اعتبارات، 400 میلیارد تومان بود.

ابوالحسینی عنوان کرد: این در حالی است که با اقدامات صورت گرفته از سوی مجموعه دولت در استان، در حال حاضر شاهد فعالیت‌های عمرانی با بیش از یک هزار میلیارد تومان اعتبار در روستاهای استان هستیم.

وی با بیان اینکه همه این اقدامات و فعالیت‌های عمرانی مرهون تلاش اعضای شورا‌ها و جلب مشارکت آنهاست عنوان کرد: تکمیل این پروژه‌ها نقش بسیار مهمی در توسعه نقاط روستایی استان ایفا می‌کند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد افزود: همکاری و مشارکت مردم با دهیاران و اعضای شورا‌های اسلامی و تعامل مناسب با دستگاه‌های اجرایی، مهمترین عامل در راستای تسریع در اجرا و بهره‌برداری از طرح‌ها و توسعه مناطق روستایی است.

انتهای پیام/781

دیگر خبرها

  • لیگ ملی برنامه‌نویسی کدکاپ ۸ با محوریت ترویج برنامه‌نویسی
  • یک مراقب سلامت برای هر کد ملی
  • اجرای نوبت‌دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور در راستای توزیع عادلانه
  • امضای ۹ تفاهم نامه با حلقه‌های میانی و گروه‌های مردمی با هدف مردمی سازی سلامت
  • خبر مهم وزارت رفاه درباره ادامه طرح کالابرگ / جزئیات برنامه دولت برای تداوم طرح فجرانه
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده خاص کادر درمان
  • هفت روز تا پایان اجرای طرح فجرانه کالابرگ/ برنامه دولت در خصوص کالابرگ چیست؟
  • هفت روز تا پایان اجرای طرح فجرانه کالابرگ؛ برنامه دولت درخصوص کالابرگ چیست؟
  • اجرای ۱۰۰۰ میلیارد پروژه عمرانی در روستاهای یزد