Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی روند اجرای نسخه نویسی الکترونیک را خیلی کند معرفی کرد و معتقد است باید مشکلات و زیر ساخت های اجرای این قانون هر چه زودتر برطرف شود.

همایون سامه یح نجف آبادی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری برنا درباره دلیل کند بودن روند نسخه نویسی الکترونیک گفت: تامین اجتماعی اجرای نسخه نویسی الکترونیک را از زمان خیلی زودتری نسبت به سایر بیمه ها در کشور استارت زد و روش استفاده از آن خیلی راحت تر بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته سازمان بیمه سلامت هم به همین صورت به این مسئله پیوست.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی توضیح داد: اما مشکل این جا بود که فرصت خیلی زیادی به پزشکان و پیراپزشکان برای اجرای نسخه نویسی الکترونیک داده شد و سازمان بیمه سلامت از ابتدای بهمن ماه نسخه کاغذی را کلا حذف کرد و هنوز پزشکان زیادی هستند که خودشان را با این مسئله تطبیق نداده اند.

نجف آبادی افزود: نسخه نویسی الکترونیکی برای خیلی از پزکان به دلیل درآمد خیلی بالایی که دارند اصلا مهم نیست و احتیاج به بیمه ندارند و اصلا بیماران آنها با بیمه ویزیت نمی شوند.

این نماینده مجلس یازدهم با تاکید بر اینکه با شیوه کند اجرایی سازی نسخه نویسی الکترونیک به بیمار فشار وارد می شود عنوان کرد: زیر ساخت هایی که باید برای اجرای نسخه نویسی الکترونیک اجرایی می شد تاکنون به میزان کافی اجرایی نشده است و متاسافنه جدیدا با کاهش یافتن سرعت اینترنت در کشور بر مشکلات اجرای این قانون افزوده شده است.

نجف آبادی توضیح داد: سرعت پایین اینترنت باعث مشکل و افزایش زمان برای نوشتن و تائید نسخه شده است و مردم را به سختی انداخته است.

این نماینده مجلس یازدهم تاکید کرد: در شرایط فعلی وجود نسخه نویسی الکترونیک الزامی است ولی باید همه زیر ساخت ها فراهم شود مشکلات موجود همگی برطرف شود تا سپس نسخه نویسی الکترونیک وارد فاز اجرایی شود ولی تاکنون به این مسئله دست پیدا نکرده ایم.

گفتنی است،  نسخه نویسی الکترونیک یکی از مصادیق اصلی افزایش کارآیی در کشور است که در الکترونیکی کردن نسخه های پزشکی روندهای متفاوت است؛ به طور مثال، ایجاد پرونده‌‌ی سلامت الکترونیک در بهبود ارائه‌‌ی خدمات به مردم، کاهش هزینه‌ها و افزایش شفافیت داده‌ها موثر خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: عضو کمیسیون بهداشت و درمان سلامت برنا الکترونیک کمیسیون بهداشت و درمان درآمد مجلس سرعت اینترنت مشکلات قانون اینترنت تأمین اجتماعی نسخه نویسی اجرای نسخه نویسی الکترونیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۳۶۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه در انتخابات الکترونیک رأی بدهیم؟

 

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۲۲ حوزه انتخابیه به دور دوم کشیده شده است که در ۸ حوزه به صورت الکترونیکی خواهد بود.

دومین مرحله از انتخابات مجلس دوازدهم در ۸ حوزه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت الکترونیکی برگزار خواهد شد که مراحل آن به شرح زیر است:

۱. فرد با هر یک از مدارک هویتی پنجگانه اعم از کارت ملی، شناسنامه، گذرنامه، گواهینامه و کارت پایان خدمت به صورت الکترونیکی احراز هویت می‌شود و در صورت تأیید، کارت تعرفه دریافت می‌کند.

۲. رأی‌دهنده کارت را در صندوق ثبت رأی الکترونیک وارد می‌کند و گزینه رأی دادن فعال می‌شود.

۳. لیست اسامی و کد و تصاویر داوطلبان در اختیار فرد رای دهنده قرار می‌گیرد.

۴. رأی‌دهنده کد انتخاباتی نامزد مورد نظر را به صورت دستی وارد کرده و عکس و مشخصات فرد به نمایش درآمده و امکان رأی دادن فراهم می‌شود.

۵. بعد از اینکه رأی‌دهنده رأی خود را ثبت کرد، کارت تعرفه را برمی‌گرداند و مدرک شناسایی خود را پس می‌گیرد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان نامزدهای حاضر در عرصه رقابت، ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران یک میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود و از بین نامزدها ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.

انتخابات در مرحله دوم نیز در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

در تهران برای هر شعبه ۴ صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، ۳ صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است تا ازدحامی در شعب شکل نگیرد و رأی‌دهندگان به راحتی و سهولت رأی خود را به صندوق بیاندازند.

آخرین جلسه مجلس یازدهم ۲ خرداد تشکیل و مراسم افتتاحیه مجلس شورای اسلامی در دوره دوازدهم، ۷ خرداد ماه با حضور مسئولان کشوری و لشکری و با پیام مقام معظم رهبری برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • چگونه در انتخابات الکترونیک رأی بدهیم؟
  • اجرای طرح کالابرگ الکترونیک در ۱۰۰ فروشگاه نوشهر
  • اعلام زمان ثبت‌نام کلاس اولی‌ها ؛ روند ثبت نام الکترونیک است
  • (تصاویر) رونمایی چینی‌ها از تسلا سایبرتراک فیک!
  • فرصت یک هفته‌ای تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس
  • اجرای طرح بیمه عشایر در شهرستان بدره
  • توخل: نگران آینده بایرن نیستم
  • فیلم/۴ هزار شعبه اخذ رای تمام الکترونیک در تهران
  • آمادگی کامل وزارت کشور برای برگزاری انتخابات تمام الکترونیک
  • برگزاری انتخابات الکترونیک در ۸ حوزه انتخابیه به روایت وزیر کشور